Over ons

Ostinox is jouw betrouwbare partner in op maat gemaakt inoxwerk voor de groothandel in de voedingssector. Met trots kunnen we zeggen dat we al meer dan twee decennia actief zijn, waarbij we met passie en toewijding hoogwaardige inox oplossingen produceren. In 199X begon Ostinox als een bescheiden onderneming met een visie: ongeëvenaarde inox op maat bieden aan de groothandel in de voedingssector. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot een gevestigde naam met een reputatie gebaseerd op vakmanschap en betrouwbaarheid.

Contacteer ons

Een gepassioneerd en ervaren team

Bij Ostinox geloven we in het leveren van op maat gemaakte inox oplossingen die niet alleen voldoen aan de hoogste normen, maar ook getuigen van onze toewijding aan duurzaamheid, innovatie en klanttevredenheid.

Met meer dan 20 jaar ervaring en een team van vijf gepassioneerde professionals, bieden we ongeëvenaarde expertise in inox maatwerk. Of het nu gaat om werktafels, rekken, of andere inox producten, we gaan verder waar anderen stoppen.

Kwaliteit op maat van jouw behoeften

Bij Ostinox staat kwaliteit centraal. Elk project wordt met de grootste zorg behandeld, waarbij we streven naar perfectie in afwerking en aandacht voor detail. Duurzaamheid is geen optie, maar een verplichting die we serieus nemen.

Onze klanten zijn onze drijvende kracht. We luisteren naar hun behoeften en zorgen ervoor dat elk inoxwerk dat onze werkplaats verlaat, voldoet aan hun verwachtingen. We gaan verder dan leveren, we bouwen langdurige partnerschappen.

Dit zeggen onze klanten

"Ostinox heeft onze verwachtingen overtroffen met hun meesterlijke inox maatwerk. Hun toewijding aan perfectie, aandacht voor detail en flexibiliteit in oplossingen hebben onze keuken naar een ongekend niveau getild. Als groothandel in de voedingssector is samenwerken met Ostinox een garantie voor succes."

"Wat Ostinox onderscheidt, is hun vermogen om verder te gaan dan standaardoplossingen. Ze begrijpen de complexiteit van onze sector en hebben bewezen keer op keer te leveren wat we nodig hebben. Hun inox maatwerk is de sleutel tot het succes van onze keuken."

Op zoek naar een partner
voor inox maatwerk?

Contacteer ons vrijblijvend. We helpen je graag verder

Contacteer ons